image by WebDog

AGENDA

28 aug
Master Your Morning Flow 1
 
11 sep
Master Your Morning Flow 2
 
25 sep
Master Your Morning Flow 1
 

Ingrid Isphording

Ingrid Isphording (1964) houdt zich als coach/trainer inmiddels 20 jaar bezig met het begeleiden van mensen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Dochter van een bezielde internationale diplomaat die cultuurverschillen wist te overstijgen met zijn universele hart en een dappere verpleegkundige die tijdens de tweede wereldoorlog op het slagveld patiënten verzorgde. Deze drijfveren van haar ouders komen samen in wat zij het liefste doet: unieke en universele krachten in mensen aanboren, in tijden van chaos, disbalans of onrust.

Ingrid heeft van nature een fijne antenne welke ontwikkelstap aan de orde is om haar cliënten naar 'the next level' te laten gaan. Mensen die verwijderd zijn geraakt van hun authentieke levenspad weet zij te faciliteren de weg naar hun innerlijke kompas te (her)vinden, en het leven - op een rijper niveau dan vóór de stagnatie - voort te zetten.

Haar grootste talent is om met haar hooggevoeligheid te 'sensen' waar de unieke flow van mensen zit. Ze nodigt deze unieke flow op allerlei manieren uit waardoor deze authentieke levenskracht en creatiekracht als vanzelf komen bovendrijven. Dit ontvouwingsproces kan vaak kort en krachtig plaatsvinden. Daarnaast is zij een compassievolle en geduldige coach voor mensen die in een existentiële crisis zitten vanwege burnout of andere vormen van tegenslag en daarvoor professionale - én ervaringsdeskundige steun nodig hebben bij het opnieuw uitvinden van zichzelf.

Haar loopbaan begon in 1988 -na de studie Communicatie aan de Hogeschool- als junior projectleider kwalitatief marktonderzoek bij een marktonderzoekbureau. In haar volgende carrièrestap zocht zij meer de creatieve vrijheid op en werkte vervolgens bij een tweetal congresorganisaties als produktmanager/ontwikkelaar van congressen en cursussen. Het ondernemerschap lonkte echter, en zij besloot in 1996 om 'Het oog voor de klant' op te zetten, een adviesbureau in klantgerichtheid. Tevens was zij als free lancer verbonden aan een groot marketingadviesbureau.

Een overspannenheid in 1997 bracht haar vervolgens bij haar diepere kern en kon zij niet langer sjoemelen met haar innerlijke waarheid: haar leven lang al was zij gefascineerd door wat mensen zin geeft, wat mensen drijft, wat mensen verbindt, wat mensen succesvol maakt, wat maakt dat mensen bezield en gelukkig zijn. Ingrid schoolde zich radicaal om en volgde daarvoor een zesjarige coachopleiding gebaseerd op een synthese tussen westerse psychologie en wijsheidstradities uit het oosten. Sinds 2000 heeft zij een eigen coachbureau waarin haar roeping en talenten zijn samengekomen. Tevens heeft zij als trainer/supervisor coaches opgeleid aan het landelijke opleidingsinstituut de Alba-Academie.

In 2019/2020 ging zij door een forse burnout heen die gelukkig een blessing in disguis bleek te worden (zoals het idealiter ook gaat!). Een grote innerlijke reset vond plaats wat de basis werd van een nieuwe manier van flowful leven. Zij heeft hiervoor een eigen methodiek ontwikkeld onder de (concept)naam Flowfulness. 

Gezien haar 10-jarige werkervaring in marketing-/communicatiefuncties en haar 20-jarige ondernemerschap is zij met haar pioniersgeest ook een total sparringpartner voor ondernemende professionals die ziel en zakelijkheid met elkaar willen verbinden.

 

 
deel via 
image by WebDog