image by WebDog

AGENDA

12 mei
Compassie in actie | inspiratiedag
 
23 jun
Compassie in actie | inspiratiedag
 

Feedback van voormalige cliënten

over coaching

"Ingrid heeft mij een aantal maanden begeleid in het traject naar herstel van een burn-out. Wat ik ontzettend aan haar waardeer, is dat ze vanuit intuïtie durft te werken met wat er is. Geen standaard of vastomlijnd programma, maar dat doen wat je verder brengt of nodig hebt en de vorm kiezen die daarbij past. Dat combineert ze met in mijn geval een praktische test als de CSR, die tastbaar en concreet maakte wat de burnout met me deed. Met haar warme, steunende persoonlijkheid creëerde Ingrid vanaf het eerste begin een veilige setting, waarin ik mezelf durfde te zijn. En als het ertoe deed, hield ze me een spiegel voor. Bijvoorbeeld door terug te geven hoe iets wat ik zei bij haar binnenkwam of wat zij zag en voelde. Dat was confronterend en tegelijkertijd gaf het inzichten die hielpen te verdiepen. De sessies waren voor mij rust- en reflectiemomenten en hebben houvast gegeven om stapje voor stapje uit het dal te klimmen en mijn koers te hervinden. Ze brachten mij waardevolle inzichten, handvatten om toe te passen, balans en vooral weer het gevoel dat ik zelf de regie heb en vanuit mijn bezielde koers acteer. Dankbaar en blij met alle inzichten en de begeleiding van Ingrid in mijn reis!

Petra IJzelendoorn-Soares

"Soms zijn er momenten in je leven dat je even vastloopt, een minicrisis. Je voelt dat je een wending moet maken, maar niet wetende waar naartoe of hoe. Al twee keer ben ik in zo’n situatie naar Ingrid gegaan. Ik wist dat ik geen langdurende therapie nodig had, maar had behoefte aan inzicht en support. Ingrid weet me op dit soort momenten heel doeltreffend te helpen. Ze weet feilloos de angel te vinden en laat me inzien en zelf ontdekken waar “het probleem” om draait. In die sessie krijg ik de handvaten en inzichten om weer grip op de situatie te krijgen. Ik vind het echt een enorme kwaliteit van Ingrid om zo snel en helder tot de kern te kunnen komen. Ik kan merken dat ze breed geschoold is en veel ervaring heeft, ze kan enorm goed luisteren en voelt feilloos aan wanneer ik niet eerlijk ten opzichte van mezelf ben. Heel snel bereiken we samen de diepere lagen, daar waar de antwoorden al aanwezig zijn. Ik kan weer verder nu. Ingrid, hartelijk dank voor je begeleiding!"
Zelfstandig kok en kookworkshopleider

"Ingrid is een prachtmens en een geweldige coach; integer, warm en straalt kalmte en vertrouwen uit. Ze is een goede luisteraar, is deskundig, stelt gerichte vragen, is soms heerlijk chaotisch. Maar je voelt je thuis bij haar en ze weet telkens de juiste snaar te raken in je hoofd en in je hart. Ingrid heeft mij geleerd om 'recht' te blijven staan, naar mijn gevoel te luisteren en te volgen en bovenal in het hier en nu te leven. Haar leren kennen was een waardevolle en zeer bijzondere ervaring."
Nancy Strijbosch, free lance communicatieadviseur

"Ingrid was vanaf de eerste moment dat ik de drempel over kwam oprecht en dat wekte bij mij veel vertrouwen. Ze gaf me vanaf het eerste moment het gevoel dat ze me verder kon helpen en dat lukte vervolgens ook supergoed. Dat ze hierin zelfbewust en vol vertrouwen handelde, hielp mij om dat ook te doen. Daarnaast is Ingrid betrokken en staat ze open voor diverse invalshoeken, zo stuurde ze bijvoorbeeld op eigen initiatief een artikel wat me verder kon helpen en won advies in bij collega-coaches. Kortom, een actieve, warme en bovenal oprechte coach die me onwijs goed heeft geholpen!"
Marlous van der Veen, sustainable strategy Enexis Groep

"Ingrid is tijdens mijn post HBO opleiding tot coach mijn docent, supervisor en personal coach geweest. Zij is een grote inspiratiebron voor mij geweest, zowel in mijn persoonlijk leven als voor mijn manier van coachen. Ingrid heeft mij geleerd om vanuit de vrijheid op zielsniveau te coachen. Door vooral visuele oefeningen kwam ik in contact met mijn authentieke zelf. Deze visualisaties waren zo krachtig, dat ik er nu, een aantal jaren nog steedes op terug kan vallen. Dit helpt mij om helemaal vanuit vrijheid in het hier en nu te coachen."
Elly Kusenuh, consulent ROC

"Een en al lof. Je hebt een manier van aanwezig zijn, met mildheid, precisie, op een zachte manier, die voor mij een voorbeeld is. Door je begeleiding, met meditatie vooraf, je 'proeven wat er aan de orde is', vertragen, mij helpen te blijven bij 'het moment', niet een stap te snel. En toch steeds weer de koppeling naar mijn werk (en leven), de integratie naar waar het moet gebeuren, dat leven van je missie, en je kwaliteiten. De extra aandacht met de CD aan mij sturen, boek aanbevelingen, etc. Echt fijn! Je bent een geweldige coach. Ik wil je bedanken voor de begeleiding door een diepe U-bocht, de weg omhoog naar meer mijzelf leven."
Voormalig Programmadirecteur Coaching, De Baak

"Ik ben 'wakker' geworden, bewuster van mijn eigen kracht en kwaliteiten. En vooral dichter bij mijn kern/ vrije zelf, waardoor ik op een heel andere manier keuzes maak. Van extreme moeheid en moedeloosheid, naar energie en vernieuwd en geworteld enthousiasme, levensvreugde en werkplezier. Ik ben fitter, heb meer geduld en het sprankelende komt terug. Door de ontdekking dat ik binnen de organisatie niet op mijn plaats was en ook toe te staan dat ik niet in een vorm hoef te passen, is het heel snel gegaan. Ik heb daardoor voor mijzelf ruimte gecreëerd om te zien waar het voor mij echt om gaat. Vanaf het eerste moment heb ik mij thuis gevoeld, heb ik mij veilig gevoeld om veel zaken te delen. Was ik mij zeer bewust van de zeer grote kennis en ervaring van Ingrid en de heldere en gedegen manier waarop ik werd gecoachd. Ingrid kan heel goed luisteren en dan met één enkele vraag doordringen tot het dilemma. Heel fijn dat ik alle gesprekken heb opgenomen. Met name voor mij in het heetst van de strijd, was het goed om thuis echt mezelf nog eens de juiste dingen te horen zeggen, zodat ik erop kon vertrouwen dat ik niet in een vlaag van verstandsverbijstering een leuk dingetje had ontdekt, maar dat het echt om de essentiële keuzes ging."
Pauline Haakma, eigenaar De Zaak in Beweging

 

 
deel via