Profiel Ingrid Isphording

Ingrid Isphording (1964) houdt zich als spiritcoach inmiddels 19 jaar bezig met het begeleiden van mensen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Zij heeft van nature een antenne voor de zielsontwikkeling in de mens en voelt goed aan wat de volgende ontwikkelstap van haar cliënten is om innerlijk te kunnen groeien. Mensen die verwijderd zijn geraakt van hun authentieke levenspad weet zij te faciliteren de weg naar hun innerlijke kompas te (her)vinden, en het leven - op een rijper niveau dan vóór de stagnatie - voor te zetten.

Haar grootste talent is mensen een transformatie te laten doormaken van een egogestuurd leven naar een meer hartgedragen leven. Zij weet hierin de diepte van de spirituele dimensie samen te brengen met de aardse realiteit van het mens zijn. Dit werpt niet alleen zijn vruchten af bij de cliënt zelf, maar ook in zijn/haar directe omgeving (organisatie, team, klanten en dierbaren).

Haar loopbaan begon in 1988 -na de studie Communicatie aan de Hogeschool- als junior projectleider kwalitatief marktonderzoek bij een marktonderzoekbureau. In haar volgende carrièrestap zocht zij meer de creatieve vrijheid op en werkte vervolgens bij een tweetal congresorganisaties als produktmanager/ontwikkelaar van congressen en cursussen. Het ondernemerschap lonkte echter, en zij besloot in 1996 om 'Het oog voor de klant' op te zetten, een adviesbureau in klantgerichtheid. Tevens was zij als free lancer verbonden aan een groot marketingadviesbureau.

Een overspannenheid in 1997 bracht haar vervolgens bij haar diepste kern en kon zij niet langer sjoemelen met haar innerlijke waarheid: haar leven lang al was zij gefascineerd door wat mensen zin geeft, wat mensen drijft, wat mensen verbindt, wat mensen succesvol maakt, wat maakt dat mensen bezield en gelukkig zijn. Ingrid schoolde zich radicaal om en volgde daarvoor een zesjarige coachopleiding gebaseerd op een synthese tussen westerse psychologie en wijsheidstradities uit het oosten. Sinds 2000 heeft zij een eigen coachbureau waarin haar roeping en talenten zijn samengekomen. Tevens heeft zij als trainer/supervisor coaches opgeleid aan het landelijke opleidingsinstituut de Alba-Academie.

Gezien haar 10-jarige werkervaring in marketing-/communicatiefuncties en haar 20-jarige ondernemerschap is zij met haar pioniersgeest ook een total sparringpartner voor ondernemende professionals die ziel en zakelijkheid met elkaar willen verbinden.

 

 
deel via 
image by WebDog