Wie ben jij?

Blijf je besluiteloos in kringetjes draaien en gaat het leven ondertussen aan je voorbij?

Voel je dat er zoveel meer in je zit dan er nu uit komt?

Wil je zo graag bijdragen aan betere wereld maar het blokkeert ergens?

Ga je vanbinnen kapot van de pijn om hetgeen er gebeurd is?

Voel je je een aap in de woestijn?

Ben je slaaf geworden van je eigen agenda? En snak je naar levensvrijheid?

Ben je klaar met (mantel)pakken en systeemplafonds? En wil je jezelf uit de kooi bevrijden?

Herken je jezelf niet meer als je futloos op de bank zit, terwijl je toch zo avontuurlijk bent?

Baal je ontzettend van jezelf dat je je dromen niet serieus neemt?

Het overkomt ons allemaal wel eens. Dat we op de ventweg van ons leven zijn gestrand. Dat we ons laten leven. Dat we onze eigenheid hebben opgeofferd voor waardering en de goede vrede. En dat we daardoor het contact met ons diepste zelf zijn kwijtgeraakt... 

Vermijd je het om de weg naar binnen te maken? Omdat je bang bent? Bang voor wat je daar tegenkomt aan monsters? Voor een korte tijd kan het verlichting geven om je pijn, schaduwkanten, verdriet en angsten weg te drukken. Ze keren echter onverminderd, en zelfs groter terug. Als je niets doet, wordt het van kwaad naar erger. Met ziekte of nog meer tegenslag tot gevolg. Het leven laat zich niet kooien...

De innerlijke monsters willen aangekeken en omarmd worden! En wat blijkt dan, het zijn je bondgenoten die loepzuivere boodschappen voor je hebben. Fundamentele boodschappen die jou duurzaam blij maken.

Dat is de weg van de Levenskrijger: onvoorwaardelijk JA zeggen tegen jouw innerlijke wereld, en verantwoordelijkheid nemen voor je eigen geluk. Met moed en compassie transformeer je jouw wond in een wonder. Jouw innerlijke leiding zal zich herstellen waardoor jouw leven weer bezield kan stromen. En dan ontvouwen zich vanzelf de antwoorden en de acties die kloppen, van moment tot moment.

Ik ben een coachprofessional én een medekrijger op je pad. Medemens dus, van vlees en bloed. Gepokt en gemazeld door het leven. Na vele tegenslagen, pijnlijke ervaringen en innerlijke strijd heb ik keer op keer tegenslagen kunnen transformeren naar innerlijke groei en prachtige bloei. Ik geloof in een prachtig en waarachtig leven als je voor jouw oorspronkellijkheid kiest, want ik weet het uit eigen ervaring. Ook jouw oorspronkelijke aard is het waard om geleefd te worden! Wake up, honey. Stel je leven niet langer uit. Je doet jezelf anders zo tekort.

Neem gerust contact op of boek een vrijblijvende kennismakingsessie. In de ontmoeting ontdekken we of onze match vruchtbaar is.

 

 

Klik hier als je meer over mijn verhaal wilt lezen of over mijn missie en visie.

 

 
deel via