image by WebDog

AGENDA

4 mrt
StilteVakantie
3-daagse in natuurhuisje 
Iets voor jou?
25 mrt
StilteVakantie
3-daagse in natuurhuisje 
Iets voor jou?
1 apr
Personal Retreat
3-daagse in natuurhuisje 
Iets voor jou?

Flowfulness training

Verdiepend en verrijkend vervolg op mindfulness

Binnenkort meer informatie. Hieronder alvast een voorproefje.

Mijn specialiteit is het faciliteren van jouw unieke flow. In deze training gaan we intunen op jouw innerlijke leiderschap en natuurlijke, creatieve levenskracht. Flowful leven & werken vanuit presence, purpose, kernwaarden, talenten en compassie geeft focus en diepe vervulling. Chaos, stress, versnippering, leegte en koersloosheid maken plaats voor creatief en bezield bijdragen aan een betere wereld.

Deze flowfulness aanpak is gefundeerd op 20 jaar coachervaring, een diversiteit aan visies in mensontwikkeling, natuurwetten en coachmethodieken die in een synthese samenkomen in de flowlemniscaat, een 'hier-en-nu model' bestaande uit acht flowsleutels. Het is een concrete maatwerkaanpak in persoonlijk leiderschap die je zelf dagelijks kan toepassen en integreren. Flowfulness spreekt je unieke én universele potentieel aan en brengt je geïnspireerd in beweging.

Flowfulness is voor initiatiefrijke en creatieve mensen die zin hebben in een betere wereld en graag hun mooiste steentje bijdragen.

 

 

Locatie

Landgoed Bleijendijk, Vught

Geïnteresseerd?

Binnenkort meer informatie

 


 

 

 
deel via