image by WebDog

AGENDA

28 aug
Master Your Morning Flow 1
 
11 sep
Master Your Morning Flow 2
 
25 sep
Master Your Morning Flow 1
 

Tarieven & vergoedingen

 

Tarieven

De tarieven zijn marktconform en afgestemd op de doelgroepen particulier, zzp-ers, MKB-ondernemers en grote organisaties. 
 

Compassiefonds

Ik vind dat coaching voor iedereen toegankelijk moet zijn. Dus mocht je weinig middelen ter beschikking hebben, neem dan contact met mij op. Dan vinden we een oplossing.

Ik heb zelf een periode in mijn leven gehad dat ik gevangen zat in de CATCH 22: ik had begeleiding nodig om er weer bovenop te komen, maar ik had geen geld om het te kunnen betalen. Dankzij een aantal compassievolle leveranciers en begeleiders -die uitstel van betaling of korting gaven- kon ik in die tijd weer in the running komen, wat anders niet of moeizaam was gegaan. Die geste geef ik graag door aan mensen die het nodig hebben, net als ik het toen nodig had.

 

Vergoedingen

Je werkgever betaalt het coachtraject
.

De meeste werkgevers hebben een coachbudget waarvan je gebruik kunt maken. Vraag je leidinggevende of je HR-contactpersoon voor meer informatie. Ik bespreek graag met je wat ik met jouw budget voor je kan betekenen. Ook heb je wellicht een persoonlijk budget wat je voor coaching kunt inzetten.

Belastingaftrek voor ondernemers


Kosten voor coaching voor zelfstandige ondernemers zijn aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.

Belastingaftrek voor particulieren


Kosten voor coaching en loopbaanbegeleiding zijn boven een bedrag van 250 euro volledig belasting aftrekbaar, mits het traject aan een aantal voorwaarden voldoet. Het gaat dan om kosten die gezien worden als ‘studiekosten en scholingsuitgaven’. Coaching kan aan dit criterium voldoen als je het inzet om beter of effectiever te presteren op jouw werk of als je het inzet bij het vinden van een andere baan, zowel bij je huidige werkgever als daarbuiten. De exacte voorwaarden die de belastingdienst hieraan stelt zijn als volgt (bron: belastingdienst 2020):
 De opleiding of studie (in dit geval: het coachtraject) is gericht op je huidige of toekomstige beroep.
Er is sprake van een leertraject. Hierbij doe je kennis op onder begeleiding of toezicht (in dit geval: onder begeleiding van de coach).
De exacte voorwaarden van deze regeling vind je op de website van de Belastingdienst
https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/aftrek-en-kortingen/content/mag-ik-mijn-studiekosten-aftrekken


Arbeidsongeschiktheidsverzekering


Mocht je een arbeidsongeschiktheidsverzekering hebben en het coachtraject gebruiken om weer aan de slag te gaan is de kans zeer groot dat je volledige coachtraject vergoed wordt. Om aanspraak te maken op vergoeding kan je het beste vooraf contact opnemen met je verzekeraar.

 

 

 

 
deel via