AGENDA

4 mrt
StilteVakantie
3-daagse in natuurhuisje 
Iets voor jou?
25 mrt
StilteVakantie
3-daagse in natuurhuisje 
Iets voor jou?
1 apr
Personal Retreat
3-daagse in natuurhuisje 
Iets voor jou?

Eerdere cliënten aan het woord

 

Relatiemanager/coach/trainer in dip en heel moe. Wil graag weten wat er aan de hand is. Nieuwe baan zoeken of blijven en op een andere manier gaan werken.

"Ik werk al jaren bij een landelijk opleidingsinstituut en loop de laatste tijd vast. Ik zit tegen overspannenheid aan. Heb daardoor het overzicht niet meer en twijfel of dit werk wel bij me past. Daarbij leg ik de lat erg hoog en daar heb veel last van. Ik wil graag weer in balans komen en milder worden voor mezelf. En dan wil ik ook graag ontdekken waar ik vastloop om te kijken wat er aan de hand is. Ik zou ook graag onderzoeken waar mijn passie ligt voor een volgende stap in mijn loopbaan."

Deze cliënt heeft acht sessies gehad en straalt weer in haar werk. Na eerst aandacht te hebben besteed aan goede zelfzorg en milder worden voor haarzelf, kwam er ruimte om te exploreren wat haar missie is. Het bleek dat ze haar missie heel goed kon leven in haar huidige baan. Het vroeg van haar om meer te gaan staan en handelen vanuit haar hoogste waarden en drijfveren. En dat wierp direct zijn vruchten af. Ze was verrast over de snelheid van de stijgende lijn van welzijn en ook dat ze toch weer helemaal gelukkig is in haar huidige baan en organisatie.

"Een en al lof. Je hebt een manier van aanwezig zijn, met mildheid, precisie, op een zachte manier, die voor mij een voorbeeld is. Door je begeleiding, met meditatie vooraf, je 'proeven wat er aan de orde is', vertragen, mij helpen te blijven bij 'het moment', niet een stap te snel. En toch steeds weer de koppeling naar mijn werk (en leven), de integratie naar waar het moet gebeuren, dat leven van je missie, en je kwaliteiten. De extra aandacht met de CD aan mij sturen, boek aanbevelingen, etc. Echt fijn! Je bent een geweldige coach. Ik wil je bedanken voor de begeleiding door een diepe U-bocht, de weg omhoog naar meer mijzelf leven." (2014)

Na een half jaar kwam haar droombaan voorbij binnen het bedrijf waar ze werkt. Doordat ze alles zo helder op rij had en goed in haar vel zat, heeft ze gesolliciteerd en is ze aangenomen. Ze geniet volop, helemaal op haar plek.

Kok / voedingsadviseur klopt af en toe aan als er een keuze-issue speelt

"Soms zijn er momenten in je leven dat je even vastloopt, een minicrisis. Je voelt dat je een wending moet maken, maar niet wetende waar naartoe of hoe. Al twee keer ben ik in zo’n situatie naar Ingrid gegaan. Ik wist dat ik geen langdurende therapie nodig had, maar had behoefte aan inzicht en support. Ingrid weet me op dit soort momenten heel doeltreffend te helpen. Ze weet feilloos de angel te vinden en laat me inzien en zelf ontdekken waar “het probleem” om draait. In die sessie krijg ik de handvaten en inzichten om weer grip op de situatie te krijgen. Ik vind het echt een enorme kwaliteit van Ingrid om zo snel en helder tot de kern te kunnen komen. Ik kan merken dat ze breed geschoold is en veel ervaring heeft, ze kan enorm goed luisteren en voelt feilloos aan wanneer ik niet eerlijk ten opzichte van mezelf ben. Heel snel bereiken we samen de diepere lagen, daar waar de antwoorden al aanwezig zijn. Ik kan weer verder nu. Ingrid, hartelijk dank voor je begeleiding!"
 

Leidinggevende / trainer is overspannen & in de rouw over het verlies van een dierbaar familielid. Wil graag weer vol energie leven en werken.

"Ik ben 'wakker' geworden, bewuster van mijn eigen kracht en kwaliteiten. En vooral dichter bij mijn kern/ vrije zelf, waardoor ik op een heel andere manier keuzes maak. Van extreme moeheid en moedeloosheid, naar energie en vernieuwd en geworteld enthousiasme, levensvreugde en werkplezier. Ik ben fitter, heb meer geduld en het sprankelende komt terug. Door de ontdekking dat ik binnen de organisatie niet op mijn plaats was en ook toe te staan dat ik niet in een vorm hoef te passen, is het heel snel gegaan. Ik heb daardoor voor mijzelf ruimte gecreëerd om te zien waar het voor mij echt om gaat. Vanaf het eerste moment heb ik mij thuis gevoeld, heb ik mij veilig gevoeld om veel zaken te delen. Was ik mij zeer bewust van de zeer grote kennis en ervaring van Ingrid en de heldere en gedegen manier waarop ik werd gecoachd. Ingrid kan heel goed luisteren en dan met één enkele vraag doordringen tot het dilemma. Heel fijn dat ik alle gesprekken heb opgenomen. Met name voor mij in het heetst van de strijd, was het goed om thuis echt mezelf nog eens de juiste dingen te horen zeggen, zodat ik erop kon vertrouwen dat ik niet in een vlaag van verstandsverbijstering een leuk dingetje had ontdekt, maar dat het echt om de essentiële keuzes ging."

Deze cliënt heeft na het traject besloten om het bedrijf te verlaten en voor zichzelf te beginnen. Zij floreert nu met eigen trainingsbureau.

 
deel via 

MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven en tips ontvangen?