image by WebDog

AGENDA

26 nov
Liefde in actie
met de Flow Lemniscaat 
14 dec
Bezinnen aan Zee
Retraitedag met Quest Walk 
6 jan
Bezinnen aan Zee
Retraitedag met Quest Walk 

Liefde in actie

 

Met de Flow Lemniscaat

Deze landkaart van het Nu gaat je veel handvaten geven, om geïnspireerd in actie te komen.

Voor iedereen die graag zichzelf beter wil leren aansturen om vanuit flow liefdevol te leven.

 

Wat leer je?

Van zijn naar belichaamd flowen

We gaan eerst ervaren wat het is om in de flow te zijn. Die staat van zijn is veel makkelijker te initiëren dan je denkt. 

Dan gaan we ontdekken wat de acht stappen zijn die achter deze Flow Lemniscaat Formule zitten, zodat je het zelf ook kan oproepen. Thuis of op je werk.

De sleutels van low naar flow

Vaak zitten we niet in de flow. Dan zitten we in de low, zo noem ik dat, als tegenhanger van de flow. Soms kunnen we makkelijk naar flow bewegen door de Flow Lemniscaat te doorlopen. Maar soms is er eerst iets anders nodig... 

Dan is er een tussenstap nodig.

Wat gebeurt er precies als je in de low zit?
En wat is de cruciale sleutel om de levensenergie weer te laten stromen?
En welke zeven sleutels zijn er nog meer?

Verschillende situaties waarin je flow wilt initiëren

De Flow Lemniscaat is een multifunctionele tool die je voor allerlei doeleinden kan inzetten.

We gaan er een stuk of vijf behandelen en een paar doen.

 

Reacties van eerdere deelnemers

"Met ons coachcollectief hebben wij Ingrid als gast uitgenodigd om ons mee te nemen in de Flow Lemniscaat die ze ontwikkeld heeft. Het was voor mij een eye-opener hoe zij zoveel wijsheden in één beeld heeft verbonden. Het voelt als kloppend. Ik zie als ik naar de flow-lemniscaat kijk waar ik gemakkelijk bij kan zijn en wat aandacht vraagt. Omdat je de beweging van binnen naar buiten zo helder stapsgewijs in een proces zet, geeft me dat een gevoel van vertrouwen: het komt. De wijze waarop ze ons hierin heeft ingewijd, heb ik als zeer professioneel ervaren. Ingrid heeft ons op verschillende manieren laten ervaren dat je op elk moment van een ’stand-van-doorgaan’ het besluit kunt nemen om te STOPPEN. Daardoor weer connectie te maken met je bron. Ze beschrijft ’sleutels’ die helpen om stapsgewijs een liefdevolle verbinding met jouw essentie aan te gaan én de verbinding met de buitenwereld te maken. Inspirerend en toepasbaar in het alledaagse leven."

Maritha van Osch, coach/therapeut, Het Nieuwe Nu

"De trainingsdag Flow Lemniscaat is een verrijking op je meditatiepractice en biedt een waardevol instrument om jezelf te begeleiden om weer in flow te komen. In flow te komen en jezelf in bezielde actie te brengen. Want dat laatste is wat we ten diepste willen. Ingrid weet de kracht van dit instrument op zachte wijze over te brengen."
Marjolijn den Ouden, coach en mindfulnesstrainer

"Wat een krachtige tool! Ik wilde meer focus, rust en eenvoud belichamen in mijn werk. Tijdens het doorlopen van de Flow Lemniscaat, voelde ik precies hoe dat is en zag ik opeens helder dat ik in plaats van mijn energie te versnipperen in verschillende projecten van cliënten, me weer helemaal wil richten op een eigen creatie."
Greet Heylen, faciltator voor pionierende ondernemers, Broedwerk

"Dank voor de workshop van de Flow Lemniscaat. Het was heel fijn de manier waarop we samen met de groep de door jou ontwikkelde Flow Lemniscaat te ontdekken, heel waardevol! Alles zit erin! Lemniscate rules in eternity!"
Ireen van der Lande

"Het is niet zomaar weer een model. Het omvat alles wat er in hier en nu plaatsvindt, en dat geeft een heel verhelderend overzicht. Alles wat ik ooit had geleerd, viel daardoor op zijn plek. Je kunt met de Flow Lemniscaat heel snel schakelen waar precies je in het hier en nu eruit ligt en hoe je weer kunt terugkeren. Ik heb ook inzicht gekregen in de zwakste schakel binnen de acht Flow Forces waardoor ik mezelf nu beter kan begeleiden. Ook begreep ik ineens waarom het ochtendritueel zo van wezenlijk belang is voor de kwaliteit van de hele dag. Verder geeft het inzicht in eerdere gebeurtenissen: ik kan met terugwerkende kracht zien waarom een bepaald besluit in mijn leven zo belangrijk was en hoe die tot stand was gekomen. Vanuit de Gouden Flow Force die overgave vraagt, daar waar ‘the magic happens’. 
Coach/trainer

"Ik vond het super om deze workshop bij te wonen! Een fijne plek met fijne mensen en dito trainer. Dank Ingrid voor dit rijke flow lemnniscaat model. De Lemniscaat is voor mij als 'a way of living' en brengt mij onmiddellijk terug naar bezielde innerlijke leiding. Dank lieve collega!"
Charlotte Wout, boardroom coach / trainer

"Ik vond het een geweldige workshop over de flow lemniscaat, Ingrid. Veel geleerd, heel inspirerend!"
Christian van Dongen, coach/trainer

"Ik vond het een superfijne en waardevolle training! Ik kan het iedereen aanraden om het zelf te gaan ervaren."
Coco Rookmaker, coach

"Ingrid ken ik 25 jaar als liefdevol medemens, betrokken vriendin en als innoverende collega coach en trainer. In de Flow Lemniscaat die zij ontwikkeld geeft, komen allerlei aspecten van haar inspiratie en zicht op menselijke dynamiek en ontwikkeling samen. Ik vind het een prachtig en krachtig verdiepende en verhelderende methodiek. Ingrid kan als geen ander toelichten hoe gelaagd het is. Tegelijkertijd is het praktisch toepasbaar om je eigen wijsheid terug te vinden en antwoorden te vinden.
"
Jeroen de Bruin, coach

Training op locatie | data en tijden 

Deze eendaagse training vindt plaats op

zaterdag 26 november 2022

Vanaf 9.30 uur ontvangst.

Van 10.00 uur tot 17.00 uur vindt de training plaats.

De locatie is Landgoed Bleijendijk in Vught.

Investering

De prijs is 175 euro exclusief 21% BTW. 

Last minute prijs vanaf 24 november is 99 euro exclusief 21% BTW.

Interesse?

Ben je nieuwsgierig geworden? 

Er is plaats voor maximaal 8 deelnemers.

Bel gerust even als je vragen hebt. Op 0611384849. 

 
deel via