image by WebDog

AGENDA

1 nov
Flow Waves | eendaagse training
 
13 nov
Master Your Morning Flow | eendaagse training
 
27 nov
Flow Waves | eendaagse training
 

Een nieuw begin | vakantie-retraite

3 t/m 7 januari 2022

Deze midweek is een retraite en vakantie in één. Naast een meditatief programma heb je legio tijd voor je eigen activiteiten zoals wandelen, lezen, journallen, schilderen, niksen of iets anders waar jij zin in hebt. Op het einde van de week ben je tot rust gekomen en ga je met vernieuwde energie en inspiratie weer naar huis. Bovendien heb je ruimte gehad om terug te blikken op het jaar en vooruit te kijken naar het nieuwe jaar. Door de flexibele opzet kan je de week volledig op maat maken, afgestemd op jouw persoonlijke behoefte.

Iets voor jou?

- Je hebt zin in quality-time in je eentje om te ontspannen en te bezinnen.
- Daarnaast stel je gezelschap van gelijkgestemden op prijs.
- Je hebt behoefte aan een ‘retraite light’ én vakantie: de mix van beiden is precies waar je zin in hebt. Geen Spartaanse toestanden en ook niet alleen maar open space.
- Een dagelijks retraiteprogramma van maximaal een paar uur vind je heerlijk en voor de rest wil je je vrij voelen waaraan je deelneemt.

Als dit je aanspreekt, dan is deze afwisselende Nieuwjaarsmidweek echt iets voor jou. Vanuit het onthaasten, mediteren en genieten kom je weer thuis bij jezelf en kan jouw flow weer stromen. Enige ervaring met meditatie is gewenst. Hoewel het geen stilteweek is, zal de midweek in een rustige sfeer plaatsvinden waarin gewoon wordt gesproken.

Programma

Bij aankomst op maandagavond maken we kennis met elkaar en zet je jouw persoonlijke intentie voor de midweek.

Iedere ochtend verzorgt Ingrid Isphording het retraiteprogramma. Zij heeft 20 jaar ervaring als lifecoach en is meditatielerares vanuit verschillende spirituele stromingen. In een paar uur durende ochtendprogramma staat telkens een thema centraal staat, zoals zijn met wat is, loslaten, stilte en innerlijke leiding vinden. Meditaties, visualisaties en zelfonderzoek/inquiries wisselen zich af. Dit doet zij aan de hand van Flow Waves, een methodiek in bewustzijnsontwikkeling die jouw natuurlijke, unieke stroom activeert.

Daarnaast heb je legio aan tijd om te wandelen, te lezen, te fietsen, helemaal niets te doen of creatief bezig te zijn. Ook zijn er gedurende de dag facultatief diverse activiteiten die je kunt volgen zoals yoga en extra meditatiesessies. Alles mag, niets hoeft.

De veelzijdige kloostertuin leent zich prachtig voor deze vakantieretraite. Lekker luieren in het gras of rondkuieren door het groen. Op het Poëzie-Pad word je verrast door de mooiste gedichten. En wie weet ga je het labyrint lopen, om zo de weg naar binnen te maken. Daar waar jouw antwoorden al aanwezig zijn.

Aanvullend kan je een massage boeken, een individuele coachsessie reserveren of een ebike huren om jouw midweek helemaal om maat te maken.

Wanneer de kloosterbel luidt wordt er gezamenlijk gegeten aan lange tafels. De heerlijke maaltijden uit eigen keuken worden bereid met verse biologische ingrediënten en producten van het seizoen.

Voor een goed gesprek met de andere deelnemers of de fraters vormt de huiskamer of de prachtige kloostertuin een centraal ontmoetingspunt.

Dagindeling (ongeveer-tijden)

7.45 uur    Facultatief: meditatie in beweging en zitmeditatie
8.15 uur    Ontbijt
8.45 uur    Eigen tijd
10.15 uur  Retraite programma
12.30 uur  Lunch
13.15 uur  Eigen tijd
16.00 uur  Facultatief: Yoga
18.00 uur  Diner
19.00 uur  Eigen tijd
20.30 uur  Facultatief: meditatie
21.00 uur  Eigen tijd

Na deze midweek ga je ontspannen en opgeladen naar huis. Gevoed door rust, frisse inzichten, inspirerende ervaringen, hartvolle ontmoetingen en natuurlijk lekker eten.

Investering

De prijs van deze vakantieretratie is 669 euro inclusief BTW.

Dit is inclusief:

- 4 overnachtingen
- 4 ontbijten
- 4 lunches

- 3 diners en 2 drankjes naar keuze per diner
- koffie/thee/koekjes
- het hele programma met meditaties en yoga

Exclusief:

extra drankjes
massage
coaching
ebike

 

Interesse?

Meld je aan met de onderstaande knop, of bel me als je nog vragen hebt: 0611384849.

 
deel via