Free your flow for the good

AGENDA

12 sep
Coachen op de creatieve levensstroom
NOBCO bijeenkomst 
27 sep
Bezinnen aan Zee
Noordwijk aan Zee 

Flow Wave Facilitator Training

 

Coachen op de creatieve levensstroom

Je leert in deze training hoe je een Flow Wave faciliteert, bij jezelf en bij je coachees. De Flow Wave is een multi-inzetbare practice waarmee je jouw coachee een inspirerende flow ervaring biedt die zowel verhelderend, verdiepend als bezielend is. In te zetten als meditatie en als leidraad voor (een deel van) een coachsessie. Met honderden toepassingsmogelijkheden, the sky is the limit. Zowel ultrakorte varianten als lange varianten van een half uur of langer.

Voorwaarden voor deelname

- Je bent een ervaren coach/begeleider die vanuit bewustzijn werkt
- Je hebt ervaring met mediteren (mindfulness of andere vormen van meditatie) EN/OF
- Je hebt de training Floreren met Flow gevolgd die een mooie basis vormt voor deze training

Leerthema's van deze dagen

Dag 1: Flow Wave Experience ervaren voor je eigen ontwikkeling en tientallen functies leren kennen 

Dag 2: leren de Flow Wave te faciliteren voor je coachees

Hier volgt binnenkort nog meer informatie.

Je kunt ook nu al een informatief gesprek aanvragen.

Datum

Deze tweedaagse training vindt momenteel uitsluitend op aanvraag plaats.
In het najaar gaat de training ook plaatsvinden op data voor open inschrijving. 

Deze training kan ook individueel gegeven worden in twee dagdelen.

Tijden

Training start om 10.00 uur en eindigt rond 17.00 uur.

Locatie

Wordt nader bepaald. In omgeving Den Bosch.

Investering

De prijs is 595 euro exclusief BTW voor een groepsdeelnemer. Individuele prijs is in overleg.

Maximale groepsgrootte is zes deelnemers.

Inclusief:

- handout en ingesproken oefeningen (in een online leeromgeving)
 

De bodemankers van de Flow Lemniscaat zijn apart te bestellen. Vraag ernaar als je interesse hebt.

Koffie/thee/koekjes/fruit is aanwezig, en de lunch neem je zelf mee (vooral uit praktische overweging om tijdens de pauze je eigen fysieke ruimte te hebben en lekker naar buiten te kunnen op het mooie landgoed).

Reacties van eerdere deelnemers

die een eendaagse introductietraining over Flow Lemniscaat hebben gevolgd:

"Met ons coachcollectief hebben wij Ingrid als gast uitgenodigd om ons mee te nemen in de Flow Lemniscaat die ze ontwikkeld heeft. Het was voor mij een eye-opener hoe zij zoveel wijsheden in één beeld heeft verbonden. Het voelt als kloppend. Ik zie als ik naar de flow-lemniscaat kijk waar ik gemakkelijk bij kan zijn en wat aandacht vraagt. Omdat je de beweging van binnen naar buiten zo helder stapsgewijs in een proces zet, geeft me dat een gevoel van vertrouwen: het komt. De wijze waarop ze ons hierin heeft ingewijd, heb ik als zeer professioneel ervaren. Ingrid heeft ons op verschillende manieren laten ervaren dat je op elk moment van een ’stand-van-doorgaan’ het besluit kunt nemen om te STOPPEN. Daardoor weer connectie te maken met je bron. Ze beschrijft ’sleutels’ die helpen om stapsgewijs een liefdevolle verbinding met jouw essentie aan te gaan én de verbinding met de buitenwereld te maken. Inspirerend en toepasbaar in het alledaagse leven."

Maritha van Osch, coach/therapeut, Het Nieuwe Nu

"De trainingsdag Flow Lemniscaat is een verrijking op je meditatiepractice en biedt een waardevol instrument om jezelf te begeleiden om weer in flow te komen. In flow te komen en jezelf in bezielde actie te brengen. Want dat laatste is wat we ten diepste willen. Ingrid weet de kracht van dit instrument op zachte wijze over te brengen."
Marjolijn den Ouden, coach en mindfulnesstrainer

"Wat een krachtige tool! Ik wilde meer focus, rust en eenvoud belichamen in mijn werk. Tijdens het doorlopen van de Flow Lemniscaat, voelde ik precies hoe dat is en zag ik opeens helder dat ik in plaats van mijn energie te versnipperen in verschillende projecten van cliënten, me weer helemaal wil richten op een eigen creatie."
Greet Heylen, faciltator voor pionierende ondernemers, Broedwerk

"Dank voor de workshop van de Flow Lemniscaat. Het was heel fijn de manier waarop we samen met de groep de door jou ontwikkelde Flow Lemniscaat te ontdekken, heel waardevol! Alles zit erin! Lemniscate rules in eternity!"
Ireen van der Lande

"Het is niet zomaar weer een model. Het omvat alles wat er in hier en nu plaatsvindt, en dat geeft een heel verhelderend overzicht. Alles wat ik ooit had geleerd, viel daardoor op zijn plek. Je kunt met de Flow Lemniscaat heel snel schakelen waar precies je in het hier en nu eruit ligt en hoe je weer kunt terugkeren. Ik heb ook inzicht gekregen in de zwakste schakel binnen de acht Flow Forces waardoor ik mezelf nu beter kan begeleiden. Ook begreep ik ineens waarom het ochtendritueel zo van wezenlijk belang is voor de kwaliteit van de hele dag. Verder geeft het inzicht in eerdere gebeurtenissen: ik kan met terugwerkende kracht zien waarom een bepaald besluit in mijn leven zo belangrijk was en hoe die tot stand was gekomen. Vanuit de Gouden Flow Force die overgave vraagt, daar waar ‘the magic happens’.
Coach/trainer

"Ik vond het super om deze workshop bij te wonen! Een fijne plek met fijne mensen en dito trainer. Dank Ingrid voor dit rijke flow lemnniscaat model. De Lemniscaat is voor mij als 'a way of living' en brengt mij onmiddellijk terug naar bezielde innerlijke leiding. Dank lieve collega!"
Charlotte Wout, coach / trainer

"Ik vond het een geweldige workshop over de flow lemniscaat, Ingrid. Veel geleerd, heel inspirerend!"
Christian van Dongen, coach/trainer

"Ik vond het een superfijne en waardevolle training! Ik kan het iedereen aanraden om het zelf te gaan ervaren."
Coco Rookmaker, coach

"Ingrid ken ik 25 jaar als liefdevol medemens, betrokken vriendin en als innoverende collega coach en trainer. In de Flow Lemniscaat die zij ontwikkeld geeft, komen allerlei aspecten van haar inspiratie en zicht op menselijke dynamiek en ontwikkeling samen. Ik vind het een prachtig en krachtig verdiepende en verhelderende methodiek. Ingrid kan als geen ander toelichten hoe gelaagd het is. Tegelijkertijd is het praktisch toepasbaar om je eigen wijsheid terug te vinden en antwoorden te vinden.
"
Jeroen de Bruin, coach

 

 
deel via