image by WebDog

AGENDA

1 nov
Flow Waves | eendaagse training
 
13 nov
Master Your Morning Flow | eendaagse training
 
27 nov
Flow Waves | eendaagse training
 

Ervaringen van Quest Kanjers

"Via het platform van wandelcoaches.nl heb ik Ingrid leren kennen. Ze schreef een blog over de mini quest die zij klanten aanbiedt en ik was meteen razend enthousiast. Dat wil ik zelf ervaren en ook mijn coachees aanbieden! Nog diezelfde dag gaf ik me op om een mini quest te doen onder Ingrid haar begeleiding. In het voorgesprek werd helder met welke vraag ik op pad wilde en kreeg ik uitleg en instructies. Ik koos ervoor om direct na de quest coaching te krijgen van Ingrid en we spraken af waar we elkaar zouden treffen.

's Morgens om 5 uur ging de wekker af na een onrustige nacht. Ik had een onbestemd en wat misselijk gevoel in mijn maag. Ga ik dit echt doen in mijn eentje? Wat als er een wild dier op mij af komt? Of als ik in paniek raak? Het gaat vast goed komen. Je kunt dit.

Om 5:30u liep ik de natuur van de Stabrechtse heide in en zocht op intuïtie een plek om te gaan zitten. In het begin voelde ik mij onrustig en buitelden gedachten over elkaar heen in mijn hoofd. Dat ging langzaam over in kalmte, berusting, verwondering en verstilling. Ook verveling kwam voorbij. Hoe lang zit ik hier al? En ga ik dit echt 4 uur doen? Ik kwam in een leegte terecht waarin ik vertrouwen en kracht in mezelf voelde. Een heel puur gevoel. Geen afleiding of planning. Helemaal niets. Ongemakkelijk en vertrouwd tegelijk.

De coaching na de mini quest vond ik een waardevolle toevoeging. Ingrid luisterde, spiegelde, stelde verdiepende vragen en liet mij oefeningen doen in de natuur die zo verhelderend waren. Ik voelde me veilig en liet mijn kwetsbaarheid zien. Alles mocht er zijn. Dankjewel dat je deze setting creëerde.Ik heb in 1 ochtend enorme stappen gezet (door stil te staan) en ben een onvergetelijke ervaring rijker! 

Nog steeds vallen er kwartjes en krijg ik nieuwe inzichten. Ik ben aan de slag gegaan met de doelen die ik opgesteld heb. Ik weet steeds beter waar ik naar toe wil met mijn coachingspraktijk en met wie ik graag wil werken."

Ciska Winter - Admiraal, zelfstandigwandelcoach  / teamcoach in een ziekenhuis

 

"Fantastische coachdag van Ingrid Isphording op o.a. Brunsummerheide. Waar jeugdsentiment en persoonlijke ontwikkeling onder leiding van innerlijk reisleider Ingrid moeiteloos verweven worden tot een waardevolle wereldse ervaring".

Marcel van Kasteren, consultant voor ondernemers

 
deel via