image by WebDog

AGENDA

28 aug
Master Your Morning Flow 1
 
11 sep
Master Your Morning Flow 2
 
25 sep
Master Your Morning Flow 1
 

Flow Waves

Tweedaagse training

Deze tweedaagse training is speciaal voor conscious creators, gretige groeiers en spirit professionals. Mensen die vanuit een universeel bewustzijn moeiteloos hun unieke en creatieve steentje willen bijdragen aan een betere wereld. En dit ook graag willen doorgeven aan hun clienten of collega's. Mensen die vanuit 'zijn' ook willen 'doen'. Vaak zijn deze twee dimensies gescheiden: op ons meditatiekussentje kunnen we zijn, en zodra we opstaan staan al weer in de doestand. 

Flow Waves is aanpak die is gefundeerd op 20 jaar coachervaring, een diversiteit aan visies in mensontwikkeling, natuurwetten en coachmethodieken die in een synthese samenkomen in de flowlemniscaat, een 'hier-en-nu model' bestaande uit acht flowsleutels. Het is een concrete maatwerkaanpak in persoonlijk leiderschap die je zelf dagelijks kan toepassen en integreren. Flow Waves spreekt je unieke én universele potentieel aan en brengt je geïnspireerd in beweging.

Herken je een van de volgende zaken:

- Je werkt als spirit professional met clienten vanuit verschillende modellen en methodieken. Graag zou je deze verschillende aanpakken compatible willen maken zodat ze elkaar versterken

- Je bent als conscious creator dagelijks bezig met jouw innovatiekracht aan te spreken. Om in de flow te komen mediteer je en volg je regelmatig workshops en retraites. Graag zou je een integrale benadering wensen waarin alles past wat je ooit hebt geleerd zodat je moeiteloos in de creatieve flow kan komen.

Deze tekst wordt binnenkort nog aangevuld. 

Data

Maandag 11 oktober en 1 november 2021

Locatie

Landgoed Bleijendijk in Vught

Investering

200 euro exclusief BTW voor beiden dagen.

Dit is een pilotprijs omdat deze training voor de eerste keer wordt gegeven.

Interesse?

Je kunt je aanmelden bij de onderstaande button.

 

 

 

 
deel via