image by WebDog

AGENDA

23 jun
Compassie in actie | inspiratiedag
 

De Flow Lemniscaat

 

De natuurlijke weg van zijn naar doen 

Hoe handig zou het zijn als er een landkaart van het Nu is, waarin je jezelf telkens weer kan terugleiden naar de creatieve levensstroom? 
De Flow Lemniscaat is zo'n landkaart.

Het Nu is het speelveld van het leven. Daarin gebeurt het.

Daarin ontvouwt het leven zich, van moment tot moment.

Met intuïtieve ingevingen, kloppende woorden, bezielde daden, welkome gevoelens, verrassende creaties en wijze inzichten. Althans als het stroomt, als we in de flow zitten. En als we even niet opletten, komen we terecht in verkrampte keuzes, dwingende woorden, frustrerende emoties of reactieve acties. Genoeg dagelijkse triggers immers, waardoor we in angst komen en uit alignment gaan.

Een wereld van verschil of we in de flow of in de low zitten…

Hoe handig zou het zijn als er een landkaart van het Nu is, waarin je jezelf telkens weer kan terugleiden naar de creatieve levensflow. In plaats van dat je verdwaalt of onbewust blijft ronddobberen in de low.

De Flow Lemniscaat is zo’n landkaart. Een navigatiemodel dat direct tot de verbeelding spreekt en je heldere handvatten geeft die zowel diep als praktisch zijn. Deze lemniscaat beschrijft de eindeloze ontvouwing van het Nu in acht stappen. Er is ook een Low Lemniscaat die de verkrampte vorm van deze acht stappen beschrijft.

Waar de Creatiespiraal van Marinus Knoope de natuurlijke weg van wens naar werkelijkheid beschrijft door de tijd heen, gaat de Flow Lemniscaat over de natuurlijke weg van zijn naar doen in ieder moment. Van intuïtief weten naar bezield handelen, van bewustzijn naar (co-)creatie, van well being naar well doing.

Op deze website vindt je aanbod over de Flow Lemniscaat:

Introductie in de Flow Lemniscaat  | algemene insteek met de fundamenten & praktische handvaten voor toepassing

Flow Lemniscaat Training | voor coaches  | train-the-coach programma

 

 
deel via