image by WebDog

AGENDA

11 apr
StilteVakantie
3-daagse in natuurhuisje 
Een cadeau aan jezelf

StilteVakantie | Personal Retreat

3-daagse in natuurhuisje. Iets voor jou?

Eerstvolgende StilteVakantie | Personal Retreat: 

zondag 11 april t/m dinsdag 13 april 2021
Of een door jou gekozen datum.

Zit je in een periode van je leven waarin je graag in stilte op jezelf wilt zijn? Dan is een deze StilteVakantie  of Personal Retreat iets voor jou.
Het enige onderscheid tussen deze twee programma's zit m in de mate waarin je vrij wil zijn en de mate waarin je in meditatie wil zijn. Jij bepaalt wat jou het beste dient.

Voor helderheid en perspectief

  • Je hebt bijvoorbeeld een grote keuze te maken en je komt er niet uit.
  • Je wilt graag je kompas weer ijken met je waarden en jouw purpose
  • Je hebt te weinig 'verteertijd' genomen en wilt weer ruimte scheppen in hoofd en hart

Voor herstel en heling

  • Je ervaart veel stress en wilt een burnout voorkomen
  • Je hebt iets te verwerken (tegenslag of rouw) wat niet lukt in de drukte van alle dag.

Voor flow:

  • Je wilt graag een flinke slag maken met  een creatieproject. Bijvoorbeeld het schrijven van een boek of het ontwikkelen van een training of methodiek.

In deze Personal Retreat scheppen we de ruimte om vanuit rust en inspiratie jouw creatieve antwoorden te vinden op de vragen die jij hebt,

Hoe werkt het?

We starten met een gratis kennismaking om te kijken of we een goede match hebben.

Dan doen we een intake van een uur om dieper op jouw vragen en wensen in te gaan, het aantal dagen vast te stellen (drie als uitgangspunt) en het retreat programma samen te stellen.

We kiezen een locatie waar we die dagen kunnen vertoeven en plannen de data (als de bovenstaande data jou niet passen).

Tijdens de retraite zijn we 1 of 2 keer dag samen en de rest breng je alleen door.

Twee weken na de retraite hebben we een afrondingssessie om te evalueren en alles te integreren wat voorbij is gekomen.

Hoe ziet een retreat dag er uit?

Alles is mogelijk. Bijvoorbeeld een meditatie(training)sessie in de ochtend en een coachsessie in de middag. Dit kan binnen, maar ook buiten in de natuur. We bespreken tijdens de intake wat voor retreat-programma het beste bij jou past en kunnen ook tijdens de retreatdagen nog bijsturen. De rest van de tijd heb jij voor jezelf om te wandelen, te lezen, te schilderen, reflecteren, schrijven, in stilte te zijn etc.

Investering

De investering bedraagt hetzelfde als de gebruikelijke coachuren. Plus de accomodatiekosten. En als we niet in de buurt van Den Bosch zitten waar ik gevestigd ben, dan komen mijn accomodatiekosten er ook bij. Stiltegebied Landgoed Bleijendijk in Vught (vlakbij Den Bosch) is een uitstekende en betaalbare plaats voor deze Retreat. Dat scheelt jou extra accomodatiekosten. Klik hier voor meer informatie over deze locatie. De drie geschikte locaties daar zijn: 't Puntje, 't Sluisje en De Hooiberg.

Je kunt ook met z'n tweeen komen als dat passend is. Bijvoorbeeld een collega of een zakenpartner.

Ik deed in Andalusie voor een Personal Retreat | Coach-Intensive. Dit was haar ervaring:

"De intensive met jou heeft een enorme impact gehad op alle vlakken van mijn leven. Het was pittig om mezelf zo diep aan te kijken en te zien wat ik te doen heb. Maar ik ben heel blij dat ik het eindelijk zo helder zie en van jou de handvatten kreeg om hiermee te werken. Het voelt alsof hierdoor al het innerlijk werk wat ik hiervoor heb gedaan op zijn plek begint te vallen in mijn lijf en in mijn leven. Ik voel meer verbinding met mijn ziel en hierdoor wordt mijn levenspad ook duidelijker. En wat heel fijn is, mijn leven krijgt vorm in de wereld. Ingrid ik ben je eeuwig dankbaar voor jouw enorme compassiehart en hele precieze begeleiding. Hierdoor heb ik me over kunnen geven en deze sprong kunnen maken."

 

 

 

 
deel via