Intensive - Coach Retreat

Zit je in een periode van je leven waarin je graag in een korte tijd diep wilt gaan? Je hebt bijvoorbeeld een grote keuze te maken en je komt er niet uit. Of je hebt iets te verwerken wat niet lukt in het drukke leven van alle dag. Dan zou een Intensive een mooie aanpak kunnen zijn. De formule is dat je een weekend, een midweek de stilte opzoekt en dat ik je in die periode coach. Het werkt als volgt:

- je boekt een B&B of een kamer op een mooie plek en we hebben dagelijks een coachsessie en/of meditatiebijeenkomst. Jij hebt de tijd om in stilte te zijn, te wandelen in de natuur, je vragen te laten rijpen/incubatietijd te geven en wij hebben de gelegenheid om alles wat voorbij komt in het licht te zetten. Ik zal je opdrachten meegeven zodat je de tijd kunt besteden aan zelfonderzoek en verdieping wat ten goede komt aan jouw proces. Misschien wil je leren mediteren, ook dat is mogelijk.  Voor jouw werkgever kan dit een mooi coachkado zijn om te geven, ook in het voordeel van de organisatie. Omdat je het momentum pakt en sneller weer in balans komt en dus sneller weer beschikbaar bent voor je werk.

Een Intensive kan bijvoorbeeld op Landgoed Bleijendijk in Vught waar ik ook altijd sessies geef. Daar hebben ze twee B&B appartementen. Het zou ook kunnen in Kasteel Slangenburg in Doetinchem. Een fantastische plek om te zijn, samen met andere gasten weliswaar, maar in een contemplatieve sfeer. Misschien heb je zelf een mooie plek op het oog in Nederland. Afhankelijk van je urgentie kunnen we een formule vinden waarbij we zo snel mogelijk samen kunnen starten.

In december 2018 was ik in Andalusie voor een Coach-Intensive. Dit was haar ervaring:

"De intensive met jou heeft een enorme impact gehad op alle vlakken van mijn leven. Het was heftig om mezelf zo diep aan te kijken en te zien wat ik te doen heb. Maar ik ben heel blij dat ik het eindelijk zo helder zie en van jou de handvatten kreeg om hiermee te werken. Het voelt alsof hierdoor al het innerlijk werk wat ik hiervoor heb gedaan op zijn plek begint te vallen in mijn lijf en in mijn leven. Ik voel meer verbinding met mijn ziel en hierdoor wordt mijn zielenpad ook duidelijker. En wat heel fijn is, mijn leven krijgt vorm in de wereld. Ingrid ik ben je eeuwig dankbaar voor jouw enorme compassiehart en hele precieze begeleiding. Hierdoor heb ik me over kunnen geven en deze sprong kunnen maken."

DUS

Zit je momenteel met een acuut issue in je leven en vraagt dit alle aandacht? Denk aan:

- je ervaart veel stress en wilt een burnout voorkomen

- je bent 'dichtgeslipt' doordat je te weinig verteertijd hebt genomen en je wil weer ruimte scheppen in hoofd en hart

- je zit tegen een keuze aan te hikken maar kan de knoop niet doorhakken

- je wilt graag je kompas weer ijken met je waarden en jouw purpose

- je wilt graag een flinke slag maken met  een creatieproject. Bijvoorbeeld het schrijven van een boek of het ontwikkelen van een training of methodiek.

In deze Intensive gaan we samen de ruimte scheppen om vanuit rust en inspiratie jouw creatieve antwoorden te vinden op de vragen die jij hebt,

Hoe werkt het?

1) We starten met een gratis kennismaking om te kijken of we een goede match hebben

2) Dan doen we een intake om dieper op je vragen en wensen in te gaan, het aantal dagen vast te stellen (drie als uitgangspunt) en het retreat programma samen te stellen

3) We kiezen een locatie waar we die dagen kunnen vertoeven en plannen de data. Wij zijn twee keer dag samen en de rest breng je alleen door.

4) De retraite vindt plaats..

5) Een week na de retraite hebben we een afrondingssessie om te evalueren en alles te integreren wat voorbij is gekomen.

Hoe ziet een retreat dag er uit?

Alles is mogelijk. Bijvoorbeeld een meditatie(training)sessie in de ochtend en een coachsessie in de middag. Dit kan binnen, maar ook buiten in de natuur. We bespreken tijdens de intake wat voor retreat-programma het beste bij jou past en kunnen ook tijdens de retreatdagen nog bijsturen. De rest van de tijd heb jij voor jezelf om te wandelen, te lezen, te schilderen, reflecteren, schrijven, in stilte te zijn etc.

Kosten

De kosten bedragen hetzelfde als de gebruikelijke coachuren. Er komen jouw accomodatiekosten bij. En als we niet in de buurt van Den Bosch zitten waar ik gevestigd ben, dan komen mijn accomodatiekosten er ook bij. Stiltegebied Landgoed Bleijendijk in Vught (vlakbij Den Bosch) is een uitstekende en betaalbare plaats voor deze Intensive. Klik hier voor meer informatie over deze locatie

Je kunt ook met z'n tweeen komen als dat passend is. Bijvoorbeeld een collega of een zakenpartner.

 

 
deel via