image by WebDog

AGENDA

23 jun
Compassie in actie | inspiratiedag
 

Coaching in leven en loopbaan

 

Weer bezield op koers

Ben je uit balans geraakt door een tegenslag, ziekte, veranderende situatie, een verlies of minder functioneren in werk?

Wil je graag de blessing ontdekken in al het gedoe wat je bent tegenkomen?

Ben je zoekende naar je volgende stap in leven, werk, loopbaan of bedrijf?

Wil je weer bezield in beweging komen met jouw mooiste geschenk?

Verlang je naar meer flow in je leven ipv alsmaar ploeterend presteren?
 

Werkwijze

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek ontdekken we of jouw vraag matcht met mijn expertise, en of we samen een goede klik hebben. Ik kom snel tot de kern met 20 jaar coachervaring. Mocht iemand anders jou beter kunnen helpen, dan zal ik dat zeggen en een andere coach of begeleider voordragen.

Op maat stellen we een coachtraject op met een heldere kop en staart. En ook kijken we wie het gaat betalen. Jijzelf of de werkgever als je in dienst.

Ik coach zowel binnen als buiten in de natuur. Een combinatie werkt vaak het beste, omdat we dan best of both worlds krijgen. Ook kunnen we samen een Quest voor je ontwikkelen: voor een dagdeel in je eentje de natuur in gaan om Antwoord te vinden.

Mijn uitgangspunt is dat jij alle kwaliteiten en antwoorden al in je draagt. Ze moeten echter wel aangesproken en 'aangezet' worden. Wat we dus vooral doen is deze wijsheid en kwaliteiten naar de oppervlakte halen, zodat jij vanuit meer vrijheid en moeiteloosheid kunt gaan leven en werken.

Praktisch

De sessies duren gemiddeld 1,5 uur en vinden plaats in de buurt van Den Bosch, per zoom of op een andere locatie in overleg. De kosten zijn afhankelijk van wie betaalt: jijzelf, je bedrijf of je werkgever. De prijzen zijn marktconform.

Referenties

Wil je ervaringen lezen van mensen die jou voor gingen?

Hier tref je ze aan.

Maatwerkprogramma 

Ook is het mogelijk om een blended programma te volgen waarin individuele coaching wordt afgewisseld met oefeningen uit de online academy die je thuis kunt doen en eventeel een groepstraining.

Wil je een vrijblijvend zoom- of wandelgesprek? Klik op onderstaande button.

 

 
deel via