image by WebDog

AGENDA

14 sep
KrijgerKracht - startdag van meerdaagse training
 

Wat leer je?

Samen met jou ga ik op zoek naar de bron van de stagnatie én de bron van jouw inspiratie. Zodra deze zijn gevonden kan er een omslag plaatsvinden die alles in een vernieuwd perspectief zet, waardoor de natuurlijke levensenergie & bezieling weer gaan stromen. 

Daarbij leer ik je hoe je vanuit nieuwsgierige, niet-oordelende aandacht dit innerlijk transformatieproces zelf kan voortzetten door innerlijke vermogens te ontwikkelen zoals een compleet nieuwe mindset ontwikkelen, jouw oorspronkelijke zelf aanspreken, in de 'open ruimte' zijn, innerlijke leiding ontvangen, jezelf geven met kracht én kwetsbaarheid, creatief interacteren met jouw omgeving, doorproeven van je ervaringen en leren loslaten wat niet meer past.

Hierdoor kan jouw vitaliteit, levensgeluk en inspiratie blijven stromen, en ontvouwt het leven zich van zelf. Hierdoor ga je 'van binnen naar buiten' leven, in plaats van andersom, en komen keuzes en handelingen meer vanzelfsprekend vanuit innerlijke wijsheid tot stand.

Ik beloof je geen wonderolie, wel leer ik je  meer gevoel te krijgen voor het natuurlijke ontvouwingsproces van het leven. Ik loop een tijdje mee op je levenspad. Ik vertrouw dat het leven zichzelf doet, als jij de juiste voorwaarden schept. Daar help ik je bij.

En wie weet zal er dan over een tijd wéér een periode komen waarin de chaos de overhand neemt. Dat is het leven zelf, je moet het leven niet voor willen zijn. Sterker nog, het zal je de juiste ingredienten aanbieden die jou helpen om telkens weer meer balans te vinden op wéér een hoger niveau. 

Op het leven! Zo kostbaar als het is.

 
deel via