image by WebDog

AGENDA

23 jan
Master Your Morning Flow | training per Zoom
 
4 feb
Flow Waves Fundamentals | training op locatie
 
16 feb
Flow Waves Fundamentals | training per Zoom
 

Quest Coaching

Vind antwoord in de natuur

 

Het 'doen' van een Quest is een uitermate effectieve en inspirerende manier om antwoord te vinden op een existentiële vraag. Een Quest is een bezinningsbezoek in de natuur in je eentje. Lees hier meer over wat een Quest is.

Al stil vertoevende in de natuur dient de volgende stap zich moeiteloos aan. Dat komt omdat de natuur je in een afgestemde staat brengt waar de antwoorden als vanzelf komen. Is het niet direct, dan zeker de dagen / weken na de Quest.

Hoe werkt het?

We starten met een natuurcoachsessie of een zoomsessie waarin we jouw vraag verkennen. Tevens ontwerpen we een maatwerk Quest voor jou. De Quests die ik inleid duren meestal een ochtend. Daarmee maak je het behapbaar. Maar je kunt natuutlijk altijd langer in de natuur blijven als je dat graag wilt.

Ook leer je hoe je je optimaal voorbereidt op een Quest zodat je alle voorwaarden schept voor een goede bedding waarin het bezinningsbezoek kan plaatsvinden. Na dit gesprek weet je precies hoe je je kunt voorbereiden.

Nadat de Quest heeft plaatsgevonden, vindt er een natuurcoachsessie plaats of een zoomsesise  om alle inzichten en ervaringen te delen en te integreren. En te kijken wat een natuurlijke vervolgstap in jouw leven is.

Na een paar weken vindt er een zoomsessie van een half uur plaats om te evalueren en de afgesproken acties door te nemen.

Het wordt in ieder geval een onvergetelijke ervaring met een diepe impact. Dat blijkt keer op keer.

Investering

De kosten bedragen

450 euro inclusief voor particulieren
450 euro exclusief BTW voor ondernemers
650 euro exclusief BTW voor organisaties die voor jou betalen

Deze prijs is inclusief:

3 coachsessies en uitleg over de QUEST Formule waardoor je het voortaan zelf kan.

De Quest zelf kost geen geld, omdat je die in je eigen tijd doet zonder mijn begeleiding. In die zin is deze dienst Quest Coaching op een bepaalde manier heel voordelig omdat je met relatief weinig coachuren grote stappen gaat zetten waar normaliter het dubbele aantal coachuren voor nodig is.

Reistijd- en kosten zijn inbegrepen als het plaatsvindt binnen een straal van een half uur rijden van Den Bosch.
Daarbuiten zijn de kosten in overleg.

 

Een paar recente ervaringen van mensen die de Mini Quest deden:

"Ik heb in 1 ochtend enorme stappen gezet (door stil te staan) en ben een onvergetelijke ervaring rijker!"
Wandelcoach en teamleider in de zorg, juni 2021

"Nooit had ik van tevoren kunnen bedenken hoe impactvol en verhelderend deze mini- quest zou zijn. Het was een mindblowing, toffe ervaring: middenin de natuur te zijn, met niets of niemand om mij heen. Naarmate ik de rust vond, begon de natuur zich steeds meer aan mij te tonen en zich uit te spreken. Ja, ik kwam weerstand tegen; op allerlei vlak. En ontving terloops diepgaande heldere inzichten …! Ingrid is als geen ander in staat een veilige, liefdevolle bedding te bieden zodat jij kan ontspannen en jouw proces zich kan ontvouwen. Een aanrader voor iedereen die 'geroepen' wil worden"
Wandelcoach/opleider, augustus 2021

Bel of mail me gerust voor de mogelijkheden. Dan spreken we het samen door of ik iets voor je kan betekenen.

 
deel via