image by WebDog

AGENDA

28 aug
Master Your Morning Flow 1
 
11 sep
Master Your Morning Flow 2
 
25 sep
Master Your Morning Flow 1
 

Mini Vision Quest

Een Vision Quest is een universeel ritueel wat de inheemse bevolking in Amerika doet. Het gaat als volgt: je gaat met een prangende levensvraag de natuur in. In je eentje. In de stilte verbind je je met de natuur en laat je gebeuren wat zich wil ontvouwen. 

Dit ritueel hebben inmiddels vele westerlingen overgenomen vanwege de krachtige werking ervan. Sinds een aantal jaar bied ik ook deze Vision Quests aan. In minivorm weliswaar, eentje van 1 dag.

We starten met een (online of fysiek) intakegesprek waarin we jouw vraag verkennen en aanscherpen.

Vervolgens kies jij een natuuromgeving en een dag uit om voor 4 uur in je eentje de stilte in te gaan. Waarschijnlijk krijg je van mij een paar oefeningen mee die de ochtend kunnen verdiepen.

En daarna, in de middag kom ik erbij en laten we in de interactie met de natuur de antwoorden komen op jouw vraag.

De gekozen locatie kan een plek zijn waar jij geschiedenis hebt liggen. Je geboorteplek of een plek waar je lang hebt gewoond. In dat geval kunnen verleden, heden en toekomst met elkaar verbonden worden.

Maar je kunt ook kiezen voor een neutralere plek, bijvoorbeeld de zee of een ander mooi gebied waar jouw ziel van oplicht.

Het wordt in ieder geval een onvergetelijke dag met een diepe impact. Dat blijkt keer op keer.

"Fantastische coachdag van Ingrid Isphording op o.a. Brunsummerheide, Mijnmuseum en Landgoed Terworm. Waar jeugdsentiment en persoonlijke ontwikkeling onder leiding van innerlijk reisleider Ingrid moeiteloos verweven worden tot een waardevolle wereldse ervaring".
Marcel van Kasteren, januari 2018

Bel of mail me gerust voor de mogelijkheden. Dan spreken we het samen door of ik iets voor je kan betekenen.

 
deel via