Nieuws

Maart 2020

Momenteel geef ik ivm gezondheidsomstandigheden geen coachsessies en geen trainingen. Zodra ik het vooruitzicht heb wanneer ik weer ga starten zal ik het hier vermelden.

December 2018

In de kerstperiode was ik in Andalusië, deels voor vakantie en deels om een coachintensive te geven aan een cliënt. Het was een fantastische ervaring om in tien dagen tijd 5 coachsessies gegeven te hebben. Doordat de hoge frequentie en intensiteit van het proces hebben de sessies een grote impact gehad op de coachcliënt. Zij zat in een fase van haar leven waarin het wenselijk was om knopen door te hakken en haar leven meer in eigen hand te nemen. Op basis van deze positieve ervaring heb ik besloten om dit ook als een dienst in Nederland te gaan aanbieden.

November 2018

In de cursus 'luistercirkel begeleiden' heb ik van Irène Bakker en Petra Hubbeling van de Zen Peacemakers geleerd om een luistercirkel met de talkingstick te leiden. Prachtige methodiek om direct de diepte in te gaan met een groep mensen doordat er vanuit het hart wordt gesproken en geluisterd.

September 2018

In Cadzand heb ik de retraite gevolgd van de Amerikaanse boeddhiste, activiste en spiritueel leraar Joan Halifax.Thema was haar nieuwe boek Standing at the edge, finding freedom where fear and courage meet. Inspirerend om deze lerares mee te maken, hoe zij een voorbeeld is in het voortdurend uitbreiden van de comfort zone door uitdagende situaties op te zoeken waar menselijk leed is. Hierdoor verruimt zij haar compassievolle hart en is daardoor steeds meer beschikbaar om compassievol bij te dragen aan een betere wereld. 

 

 

 

 
deel via