AGENDA

30 mrt
KrijgerKracht - startdag van meerdaagse training
 
14 sep
KrijgerKracht - startdag van meerdaagse training
 

Nieuws

Februari 2019

Ik start deze maand als deelnemer met de online masterclass van Lynn MacTaggart over de Power of Eight, cursus van zes bijeenkomsten en een jaarlange wekelijks actieve Power of Eight groep waar je onderdeel van bent. Lynn gaat ons een wijze van leven leren waarin je je manifestatiekracht versterkt. Niet alleen ten behoeve van je eigen leven, maar juist ook ten behoeve van het leven van andere mensen. En wat het mooie en verrassende is dat als je andere mensen het goede gunt met intenties dat het direct ook een helend effect op jezelf heeft. Alles wat ik hier leer zal ik uiteraard overdragen tijdens coachsessies en de trainingen.

December 2018

In de kerstperiode was ik in Andalusië, deels voor vakantie en deels om een coachintensive te geven aan een cliënt. Het was een fantastische ervaring om in tien dagen tijd 5 coachsessies gegeven te hebben. Doordat de hoge frequentie en intensiteit van het proces hebben de sessies een grote impact gehad op de coachcliënt. Zij zat in een fase van haar leven waarin het wenselijk was om knopen door te hakken en haar leven meer in eigen hand te nemen. Op basis van deze positieve ervaring heb ik besloten om dit ook als een dienst in Nederland te gaan aanbieden.

November 2018

In de cursus 'luistercirkel begeleiden' heb ik van Irène Bakker en Petra hubbelijg van de Zen Peacemakers geleerd om een luistercirkel met de talkingstick te leiden. Prachtige methodiek om direct de diepte in te gaan met een groep mensen doordat er vanuit het hart wordt gesproken en geluisterd.

Oktober 2018

Naast deze website is er een nieuwe website in de lucht die specifiek gaat over KrijgerKracht. Daarin leg ik uitgebreid uit waar krijgerschap over gaat en wat het aanbod van de krijgertraining inhoudt.  www.krijgerkracht.nl

September 2018

In Cadzand heb ik de retraite gevolgd van de Amerikaanse boeddhiste, activiste en spiritueel leraar Joan Halifax.Thema was haar nieuwe boek Standing at the edge, finding freedom where fear and courage meet. Inspirerend om deze lerares mee te maken, hoe zij een voorbeeld is in het voortdurend uitbreiden van de comfort zone door uitdagende situaties op te zoeken waar menselijk leed is. Hierdoor verruimt zij haar compassievolle hart en is daardoor steeds meer beschikbaar om compassievol bij te dragen aan een betere wereld. 

 

 

 

 
deel via